Tilfldig Billede
 
Artikler: Slangehoved fisk
Channa Bleheri - Regnbue slagehovedfisk

The Rainbow Snakehead (Channa bleheri) er en sød lille Channa, der sjældent overstiger 20 cm i længden. Den er hjemmehørende i Øvre Assam regionen i Indien, hvor det spiller en væsentlig rolle i lokal religiøse traditioner.  I Assam regionen er det også, at du vil finde et rigt udvalg af andre Snakeheads, såsom Channa Barca, Channa marulius, Channa orientalis, Channa punctata, Channa striatus og Channa stewartii. Channa bleheri er opkaldt efter den berømte fiskeeksperten Heiko Bleher. Channa bleheri er ikke betragtes som truede, og det har en befolkning på mindst en fordobling på mindre end 15 måneder.

Akvarieforhold: Selvom denne art forblive lille i forhold til mange andre Snakehead arter, bør det aldrig være stuvet sammen i et lille akvarium, da den har brug for masser af plads at svømme rundt i. I modsætning til mange andre fisk, sætter Channa bleheri faktisk pris på et godt belyst akvarium. Vandet skal være hårdt og alkalisk (basisk = en pH-værdi over 7,0). Rainbow Snakehead opbevares normalt i et arts akvarium, da det æder andre fisk, men nogle akvarister har formået at holde Rainbow Snakehead med store Botias, modhager og Bushfish.Channa Marulias

Ingen DATA


Channa micropeltes - Rød slangehovedfisk

Kæmpe Snakehead er den største i familien Channidae, der kan vokse til over 1 meter i længden og en vægt på over 20 kg. Den er bredt fordelt i ferskvand i Sydøstasien og visse regioner i Indien.

De unge i den gigantiske Snakehead er rød i farven, med orange og sorte tværgående striber optræder efter cirka to måneder. Når kæmpen Snakehead modnes, mister de deres striber og rødme, og i stedet udvikle en blålig sort og hvidt mønster på deres øverste organ.

 

Akvarieforhold: Kæmpen Snakehead, normalt kaldet rød eller Redline snakeheads er en populær fisk, der skal sælges i PET-handel. De er almindeligvis solgt som ungfisk, som kæledyr. Nogle er endda solgt som foderautomater til fodring af større rovfisk. Generelt fredelig, mens unge, de vokser ind i glubende rovdyr, der vil jage og spise alt der passer ind i deres mund.Channa Stewarti - Gylden slangehovedfisk

Channa stewartii (Golden Snakehead) bør holdes i et akvarium med langsomt vand og nogle planter. Akvariet bør også indeholde et par skjulesteder. Channa stewartii (Golden Snakehead) kan tåle lavt iltindhold i vandet, fordi de er luft ånder fra en tidlig alder. Men den vil, hvis forhindret i overfladen adgang, når de er voksne dø ligesom alle andre snakeheads.

 
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
 
Brugerafstemning
Skal der være en besøgs-dag i klubben i februar måned

Ja det ville være rar
Ja det ville være rar
100% [1 Stemme]

Nej Tak
Nej Tak
0% [0 Stemmer]

Stemmer: 1
Du er ndt til at logge p for at stemme.
Pbegyndt: 14.01.14
Afsluttet: 06.12.14

Afstemningsarkiv
 
Replikboks
Du skal vre logget ind for at skrive en replik.

25-08-2017 15:29
Slås igen med danske karaktere, det virker igen Vred

23-02-2015 01:38
Har haft lidt problemer med de danske karaktere. det skulle være i orden igen. finder i problemer så skriv lige takker.

09-12-2014 19:45
Rigtig glædelig jul og et godt nytår
 
Begivenheder 6 Mneder frem

Ingen begivenheder.

 
Siden dannet p: 0.32 sekunder
2,256,812 Unikke besg